webmelon logo

Custom visitekaartjes webshop experiment levert 17% CTR

Webshop (& logo) voor het bestellen van op maat gemaakte visitekaartjes. Kies een stijl, wijzig de gegevens en bestellen maar!
Klant: Custoo

Vraag en doelstelling

Custoo vroeg Webmelon om een op maat gemaakte webshop te maken waar klanten gemakkelijk visitekaartjes kunnen bestellen. Het design assortiment bestaat uit gewone visitekaartjes, verticale visitekaartjes en visitekaartjes met een afbeelding. Klanten hebben keuze uit een ruime assortiment en alle contactgegevens moeten de klant zelf kunnen invoeren die dynamisch op het design komt. Custoo krijgt deze bestelling binnen en besteld het via haar print-on-demand partner. Deze stuurt de bestelde visitekaartjes naar de klant.
Deze webshop is tijdelijk niet in gebruik. Het was een experiment vanuit Custoo om de vraag in te kunnen schatten.

Verrichte werkzaamheden

Webmelon heeft een webshop gebouwd met canvas mogelijkheden. Dit betekent dat klanten realtime gegevens kunnen wijzigen en bestellen. Daarnaast was de wens van Custoo om uiteindelijk meer dan alleen visitekaartjes te verkopen op de webshop. Custoo was uitgebreid naar licenties voor text effecten en logo’s. Daarnaast hadden we nog kleinigheidjes toegevoegd op de webshop, zoals een draairad om een kortingscode te winnen en een QR-code generator voor op de visitekaart.

Resultaten

Het heeft even geduurd, maar de webshop staat er dan. Een goed werkende webshop met leuke kleinigheidjes. De webshop loopt 1 maand na oplevering op rolletjes, geen onderhoud nodig en geen mankementen. Wat betreft de logo: klant is er super tevreden mee. De kleuren stralen Nederlands, betrouwbaar en kwalitatief uit.
Helaas is Custoo tijdelijk uit de lucht vanwege zakelijke omstandigheden.
We hadden een specifiek wensenlijstje voor onze website en het duurde even voordat het duidelijk was. Maar het was alle moeite waard. Het resultaat is zeker professioneel.
Giorge L.
Accountmanager

Bel-me-terug verzoek πŸ“ž

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul onderstaande gegevens in en we zullen je de eerstvolgende werkdag opbellen.

Tijdsvoorkeur (niet verplicht)

Onze nummer: +31 85 200 6975

Welkom bij Webmelon πŸ‰

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies πŸͺ. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Chat openen
1
Hallo πŸ‘‹,
Waar kunnen we je mee helpen?