webmelon logo

Gebruiksvriendelijke website stadsgarderobe van Breda

Webmelon heeft de start-up Jassie B.V., gevestigd in Breda, hoger gekregen op Google, samengewerkt aan branding en content geregeld voor op de website.
jassie
Klant: Jassie B.V.

Vraag en doelstelling

Jassie B.V. is in de opstartfase, waardoor het op digitaal vlak nog niet geoptimaliseerd is. De vraag van Jasper Hemmen (co-eigenaar Jassie B.V.) was om meer zichtbaarheid te creΓ«ren voor de website, marketingstunts (ook voor zichtbaarheid doeleinden) en content voor op social media (Instagram, TikTok) en op de website. Het doel was dat minimal 100.000 mensen de naam van de start-up voorbij zien komen en dat Jassie B.V. op de eerste pagina van Google komt met de juiste zoekwoorden.

Verrichte werkzaamheden

Voor Jassie B.V. heeft Webmelon content geschoten zodat de werking van de lockers in een opslag duidelijk is. Daarnaast hebben wij flyers en posters ontworpen voor zichtbaarheid in Breda. Onder andere wifi-posters, ondernemers in de buurt toestemming gevraagd om flyers op te hangen. Verder hebben wij de website op content geoptimaliseerd zodat Jassie B.V. vindbaar is in de taal van de doelgroep, zoals: jas kwijt kunnen, jassen opbergen en locker Breda. Wij hebben Jassie B.V. ook geadviseerd in bepaalde marketingstunts, zoals gratis Wi-Fi, aanvraag voor een kolom in het Bredase nieuws, en content op de juiste social media platforms.

Resultaten

Jassie B.V. staat nu op de eerste pagina op Google bij de meest voorkomende zoekwoorden en de locker verhuur aantal is gestegen met 241% binnen 1 maand! De gehele proces is gestroomlijnd waardoor klanten precies weten hoe het systeem werkt. Jassie B.V. heeft sindsdien 0 keer uitleg moeten geven over de werking van het huren van een locker.
Fijne ervaring mee gehad! Yi is meedenkend en weet waar ze over praat.
Jasper Hemmen
Eigenaar Jassie B.V.

Bel-me-terug verzoek πŸ“ž

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul onderstaande gegevens in en we zullen je de eerstvolgende werkdag opbellen.

Tijdsvoorkeur (niet verplicht)

Onze nummer: +31 85 200 6975

Welkom bij Webmelon πŸ‰

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies πŸͺ. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Chat openen
1
Hallo πŸ‘‹,
Waar kunnen we je mee helpen?