webmelon logo

150+ online reserveringen in eerste maand na launch

Website met online reserveringssysteem voor Jiangnan B.V., een traditionele restaurant in Amsterdam
jiang nan amsterdam
Klant: Jiangnan B.V.

Vraag en doelstelling

Restaurant Jiangnan B.V., een gerenommeerd traditioneel restaurant in Amsterdam, wilde een moderne online aanwezigheid creΓ«ren om klanten een naadloze reserveringservaring te bieden. Het doel was om de restaurantervaring te verbeteren, informatie aan te bieden en het aantal online reserveringen te vergroten. Omdat de doelgroep voornamelijk Engels en Chinees spreken, moet de website tweetalig zijn.

Verrichte werkzaamheden

In opdracht van Restaurant Jiangnan B.V. ontwikkelde en ontwierp ons bedrijf, Webmelon, een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website. We implementeerden een geavanceerd online reserveringssysteem dat klanten in staat stelt eenvoudig tafels te boeken op hun gewenste tijden. Deze reserveringsysteem is 100% naar wens in te stellen, omdat wij ons eigen reserveringsysteem software hebben. Ons team werkte nauw samen met het restaurant om de unieke sfeer en culinaire ervaring van Jiangnan B.V. vast te leggen in het ontwerp en de functionaliteit van de website.

Resultaten

De lancering van de nieuwe website met online reserveringssysteem voor Jiangnan B.V. was een groot succes. In de eerste maand na de lancering hebben we opmerkelijke resultaten behaald: meer dan 400 klikken op de website en meer dan 150 online reserveringen. Dit heeft aanzienlijk bijgedragen aan de verbetering van de algehele klanttevredenheid en het stimuleren van de groei van het restaurant.
Webmelon begreep perfect wat ons restaurant uniek maakt en hebben dit prachtig vertaald naar het ontwerp en de functionaliteit van de website. Het online reserveringssysteem heeft een enorme impact op ons restaurant.
Alex
Oprichter Jiangnan B.V.

Bel-me-terug verzoek πŸ“ž

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul onderstaande gegevens in en we zullen je de eerstvolgende werkdag opbellen.

Tijdsvoorkeur (niet verplicht)

Onze nummer: +31 85 200 6975

Welkom bij Webmelon πŸ‰

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies πŸͺ. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Chat openen
1
Hallo πŸ‘‹,
Waar kunnen we je mee helpen?