webmelon logo

Website & logo osteopathie

Een one-pager en logo design voor een bedrijf dat werkzaam is in de osteotherapie.
Klant: OsteoMarie

Vraag en doelstelling

OsteoMarie benaderde Webmelon met het verzoek om een nieuwe website en een nieuw logo te ontwikkelen.
De belangrijkste doelstellingen waren: Het creëren van een moderner, aantrekkelijker merkimago dat overeenkomt met de waarden en visie van OsteoMarie;
Het vergroten van de online zichtbaarheid en vindbaarheid van het bedrijf om meer potentiële klanten aan te trekken;
Het leveren van een gebruiksvriendelijke en informatieve website die klanten gemakkelijk kunnen navigeren.

Verrichte werkzaamheden

Webmelon begon met een grondige analyse van de behoeften en doelstellingen van OsteoMarie. Vervolgens hebben we de volgende werkzaamheden verricht:
Branding en Logo Ontwerp: We ontwikkelden een nieuw merkconcept en een aangepast logo dat de essentie van het bedrijf weerspiegelt. Hierbij hebben we rekening gehouden met kleurkeuzes, typografie en visuele elementen die bij het nieuwe merk passen.
Website Ontwikkeling: Webmelon ontwierp en ontwikkelde een moderne, responsieve one-page website die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. De website bevatte relevante informatie over het bedrijf, diensten en contactmogelijkheden.
SEO-optimalisatie: We hebben de website geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) om de online vindbaarheid te verbeteren. Dit omvatte trefwoordonderzoek, metatags, en een gestructureerde contentstrategie.

Resultaten

Het nieuwe logo helpt OsteoMarie om een professionelere en samenhangende identiteit uit te stralen, waardoor ze beter in staat waren om het vertrouwen van hun doelgroep te winnen.
De nieuwe one-pager website heeft OsteoMarie geholpen om online zichtbaar te worden en hun producten/diensten effectief te presenteren aan potentiële klanten.
Door middel van effectieve SEO-strategieën hebben we bijgedragen aan de groei van de online zichtbaarheid van OsteoMarie.

Bel-me-terug verzoek 📞

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul onderstaande gegevens in en we zullen je de eerstvolgende werkdag opbellen.

Tijdsvoorkeur (niet verplicht)

Onze nummer: +31 85 200 6975

Welkom bij Webmelon 🍉

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies 🍪. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Chat openen
1
Hallo 👋,
Waar kunnen we je mee helpen?