webmelon logo

Website voor groeiend videoproductie bedrijf

MORTR Media maakt videorapportages voor bouwbedrijven en bouwprojecten. Ze bouwen voortgangsvideo’s en dit wordt vastgelegd met een high-tech drone en andere media faciliteiten.
MORTR Media
Klant: MORTR Media

Vraag en doelstelling

Meier Videografie wilde meer schaalbaar zijn. Hiervoor hebben wij branding ingezet voor een nieuwe logo, huisstijl en de nieuwe handelsnaam. Verder moest MORTR Media website hebben die bold maar wel vertrouwelijk uit ziet. Veel visuele secties, maar tegelijk ook informatief. Met content & SEO willen we ervoor zorgen dat MORTR Media goed vindbaar is en hoge kwaliteit afbeeldingen geleverd worden.

Verrichte werkzaamheden

We hebben een prachtig website opgeleverd die tegelijkertijd ook doeltreffend is. MORTR Media wilde in de toekomst zelf cases en andere kleine tekstuele aanpassingen kunnen doorvoeren, dus we hebben ervoor gezorgd dat zij alleen wat tekst hoeven te schrijven en op basis daarvan een pagina dynamisch wordt opgesteld, met de juiste kleuren en structuur. Daarnaast hebben wij met content & SEO ervoor gezorgd dat MORTR Media goed vindbaar is en hoge kwaliteit afbeeldingen op de website terecht zijn.

Resultaten

Berend Meier, eigenaar van MORTR Media, is erg tevreden met het uiterlijk van de website en het algemene doorloop proces. Meier Videografie gaat uit de lucht, en MORTR Media is daar in plaats van in the air. MORTR Media heeft direct na het opleveren van de website, een grote klant kunnen binnenhalen van wel 15.000 euro.
Webmelon heeft met groot succes een professionele website opgezet voor MORTR Media. De communicatie was goed en efficient, ook wist het team mee te denken met ideeΓ«n en concepten.
Berend Meier
Eigenaar - MORTR Media

Bel-me-terug verzoek πŸ“ž

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul onderstaande gegevens in en we zullen je de eerstvolgende werkdag opbellen.

Tijdsvoorkeur (niet verplicht)

Onze nummer: +31 85 200 6975

Welkom bij Webmelon πŸ‰

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies πŸͺ. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Chat openen
1
Hallo πŸ‘‹,
Waar kunnen we je mee helpen?