webmelon logo

Onze eigen landingspagina

Binnen 1 maand op pagina 1, boven bedrijven die 10+ jaar bestaan.
webmelon landingspagina
Klant: Wij

Vraag en doelstelling

Wij zochten naar meer verkeer naar ons website. We merkten dat bezoekers gericht zoeken, dus naar specifieke zoekwoorden. Een goede oplossing hiervoor is het inzetten van landingspagina’s. Wij zijn momenteel gevestigd in Breda, logischerwijs maken wij onze eerste pagina ook voor de doelgroep in Breda.

Verrichte werkzaamheden

Specifieke pagina’s voor specifieke doelgroepen werken het meest effectief, dus dit hebben wij voor bedrijven in Breda gedaan. Onze primaire dienst, webdesign, hebben wij gecombineerd met de stad, Breda. We focussen dus op het zoekterm ‘Webdesign Breda’. Hiervoor hebben we een SEO-vriendelijke structuur opgezet, passende content geplaatst en technische SEO toegepast. Daarna hebben we de pagina direct handmatig geΓ―ndexeerd bij Google Search Console. Met Google fragmenten hebben wij onze pagina in Google resultaten aantrekkelijker gemaakt. Hiermee geef je bijvoorbeeld reviews, een afbeelding en een prijs mee.

Resultaten

De Google zoekmachine heeft wat tijd nodig om nieuwe pagina’s te indexeren. Verder is de leeftijd van je pagina een erg belangrijke factor. Dit lees je overal terug. Onze landingspagina voor webdesign in Breda staat op de eerste pagina na 1 maand. Na 2-3 maanden steeg het rustig naar plaats 2-3. Zoek het maar op in de Google search engine. Hiermee krijgen we meer dan 250€ aan gratis traffic elke maand. Dit is op basis de kosten van Google Ads. Deze pagina hebben we niet onderhouden sinds livegang. Dit is ook niet nodig sinds Google voornamelijk kijkt naar hoe oud je pagina is. Op pagina 1 komen binnen 1 maand is een uitzonderlijke resultaat, maar dit kunnen we zeker ook voor jouw bedrijf realiseren.

Bel-me-terug verzoek πŸ“ž

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul onderstaande gegevens in en we zullen je de eerstvolgende werkdag opbellen.

Tijdsvoorkeur (niet verplicht)

Onze nummer: +31 85 200 6975

Welkom bij Webmelon πŸ‰

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies πŸͺ. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Chat openen
1
Hallo πŸ‘‹,
Waar kunnen we je mee helpen?