webmelon logo

Spoed portfolio one-pager - launch binnen 1 werkdag

Tomo Designs is een bedrijf van Tom Ouwerkerk; bekend van de 3D prints die miljoenen keer bekeken is op socials. Tomo Designs deelt 3d-printbare ontwerpen om anderen te inspireren om hun eigen project te maken.
Klant: Tomodesigns

Vraag en doelstelling

De vraag vanuit Tom Ouwerkerk is om binnen 1 dag een portfolio website in the air te krijgen met standaard branding. De volgende dag was namelijk een bespreking met een belangrijke stakeholder. Een portfolio website maakt het makkelijk om contact te leggen en al je digitale projecten weer te geven. Het moest simpel blijven, maar er moet wel onderscheid gemaakt worden tussen verschillende secties.

Verrichte werkzaamheden

Direct na het telefoontje om een portfolio website te ontwerpen en ontwikkelen, zijn we aan de slag gegaan. Een snelle intake gesprek met de voorkeur voor kleuren en look-and-feel en we hadden een idee. Het moest een simpele one-pager worden met als doel dat website bezoekers contact opnemen met Tomo Designs. De CTA’s refereren zodanig dan ook naar het contactformulier. Tomo Designs ontvangt een e-mail met de informatie die de website bezoeker opgegeven heeft. De portfolio moet visuele objecten tonen, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om een grid te maken met de producten en als je met je muis erover heen gaat, er meer informatie over te vinden is. Zo zijn de producten nog geheel zichtbaar. Voor de logo is er gekozen voor een van zijn ontwerpen, maar dan abstract.

Resultaten

Wij maken jouw aanvraag mogelijk; bij spoed staan we dus ook voor jou klaar! De one-pager is zonder redesign goedgekeurd door Tom Ouwerkerk. De website kon live na exact 13 uren; heel de website geoptimaliseerd voor mobiel en tablet, goed zichtbaar op Google, een logo en natuurlijk de spoed die wij erin zetten.
Ik ben snel geholpen en er wordt goed meegedacht. Professionele houding en feedback.
Tom Ouwerkerk
Eigenaar Tomodesigns

Bel-me-terug verzoek πŸ“ž

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul onderstaande gegevens in en we zullen je de eerstvolgende werkdag opbellen.

Tijdsvoorkeur (niet verplicht)

Onze nummer: +31 85 200 6975

Welkom bij Webmelon πŸ‰

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies πŸͺ. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Chat openen
1
Hallo πŸ‘‹,
Waar kunnen we je mee helpen?