/ˈweb.mel.ən/

jong geteelde designers & developers 🌱

Webdesign op een eerlijke en transparante wijze

Bij Webmelon zijn we ervan overtuigd dat jouw online aanwezigheid meer is dan alleen een website; het is een unieke kans om jezelf te presenteren aan de wereld.

Ons jonge en getalenteerde team van webdesigners heeft een passie voor modern design en de ambitie om jouw digitale visie tot leven te brengen.

Waarom Webmelon 🍉 als digitale partner?

Betaal puur voor jouw resultaat

Bij Webmelon geloven we in het leveren van hoogwaardige webdesign-diensten tegen betaalbare prijzen.

Ons besluit om geen duur kantoor te hebben en onnodige projectmanagers in te zetten, stelt ons in staat om onze kosten laag te houden en deze besparingen aan jou door te geven, zonder in te leveren in kwaliteit.

Jong betekent juist ervaren

We zijn jonge creatievelingen met een frisse kijk op webdesign.

Onze passie voor innovatie en de nieuwste designtrends stelt ons in staat om jouw website een eigentijdse uitstraling te geven die de aandacht trekt en indruk maakt.

Wij van de digitale generatie weten het beste wat wel en niet werkt.

Het bood ons ook de kans aan om weboplossingen aan te bieden, zonder het wiel opnieuw uit te vinden. Wederom werken wij met de modernste & efficiëntste tools.

Direct contact met je designer, géén tussenpersonen

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om altijd op dezelfde pagina te zitten. Daarom bieden we bij Webmelon direct contact met jouw designer, zonder tussenpersonen.

Dit zorgt ervoor dat jouw visie en feedback direct worden begrepen en geïmplementeerd, wat leidt tot een naadloos proces en een resultaat dat aan jouw verwachtingen voldoet. Hierbij vermijden we ook extra kosten voor tussenpersonen.

We hebben onze eigen bouwblokken

We begrijpen dat tijd kostbaar is, en daarom is efficiëntie een van onze speerpunten. 

We hanteren een (technisch) gestandaardiseerde set van bouwstenen, waarmee we jouw website modulair opbouwen.

Dit unieke en op maat gemaakte Webmelon-framework bevat al onze jarenlange ervaring. Door op slimme wijze te mixen, matchen en jouw huisstijl toe te passen op deze bouwstenen, kunnen we snel een unieke website creëren.

Daarnaast hebben wij om jouw website soepel en veilig te laten draaien, onze eigen geoptimaliseerde hostingomgeving. Met Webmelon als jouw webdesignpartner, kun je erop vertrouwen dat jouw website op technisch gebied in goede handen is.

Wij staan hier 100% achter

Pillar #1

Less is more

Elk element hoort een functie te hebben. Waarom staat het daar anders? Het geeft een rustige leeservaring. Het schrikt websitebezoekers niet af. 

Pillar #2

Be one in a melon

Wij bij Webmelon willen dat jij je onderscheidt van de anderen. Dit is terug te zien in de unieke vormgeving. Uniek logo. Unieke huisstijl. 

Pillar #3

Don't worry, be happy

Geen zorgen hoeven te maken over allerlei technische onderdelen. Wij ontzorgen jou volledig. Jij hoeft alleen aan jouw bedrijf te werken.

Webmelon in haar zaailing fase 🌱

Als student merkte Yi in 2019 iets op: Webdesign bedrijven die een decennium ervaring hebben, maar hedendaags nog altijd werken met tools van 10 jaar geleden en gewoon verouderde ontwerpen opleveren.

Men wil betalen voor hun project, niet voor onnodige tussenpersonen, een duur kantoor en ongevraagde diensten van een bedrijf.

Daarnaast, online zichtbaar zijn hoeft helemaal niet peperduur te zijn en onnodig lang te duren! Wij gaan voor een betaalbare prijs vanaf 500€ en een oplever termijn van 5 dagen.

Je wil gewoon een mooie website of webshop, dit tegen een eerlijke prijs en een snelle doorlooptijd. Je wil ontzorgt worden op het gebied van web & marketing. Wij snappen dit volledig.

Webmelon maakt het makkelijk.

Onze creativelingen

yi webmelon

YiLead design & development

BerendContent

IrisDesign

NolanDevelopment

MeesDesign

Jouw gezicht hier?

Laten we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!