Hét Webdesign Bureau
dat jouw bedrijf laat uitblinken.

Een jong bedrijf met gewoon veel talent.

We zijn eerlijk & transparant. We bestaan amper 3 jaar, maar leveren topkwaliteit waardoor lijkt dat we veel langer in the game zitten.

Dit betekent dat we ook werken met de beste tools in de markt. Onze web oplossingen zijn dus om deze redenen modern, betaalbaar en tijdloos.

Wij staan hier 100% achter.

Pillar #1

Less is more

Elk element hoort een functie te hebben. Waarom staat het daar anders? Het geeft een rustig leeservaring. Het schrikt websitebezoekers niet af. 

Pillar #2

Be one in a melon

Wij bij Webmelon willen dat jij je onderscheidt van de anderen. Dit is terug te zien in de unieke vormgeving. Unieke logo. Unieke huisstijl. 

Pillar #3

Don't worry, be happy

Geen zorgen hoeven te maken over allerlei technische onderdelen. Wij ontzorgen jou volledig. Jij hoeft alleen aan jouw bedrijf te werken.

Hoe het begon

Als student merkte Yi Sun in 2018 iets op: Webdesign bedrijven die claimen dat ze een decennium ervaring hebben, maar hedendaags nog altijd werken met tools van 10 jaar geleden en gewoon verouderde ontwerpen opleveren.

Daarnaast, online zichtbaar zijn hoeft helemaal niet peperduur te zijn en onnodig lang te duren! Wij gaan voor een betaalbare prijs vanaf 500€ en een oplever termijn van 5 dagen.

Je wil gewoon een mooie website of webshop, dit tegen een eerlijke prijs en een snelle doorlooptijd. Je wil ontzorgt worden op het gebied van web & marketing. Wij snappen dit volledig.

Webmelon maakt het makkelijk.

Webmelon werkt samen met:

Berend MeierDigital content producer

Mees KeukensGraphic Designer & Webdesigner

Meike de JongGraphic Designer

Tom OuwerkerkCreative concepter

Jouw gezicht hier?

Laten we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!