Zet een website of webshop in om online groei te realiseren

Wij ontwerpen & bouwen websites die naadloos aansluiten op jouw merk en doelen, en zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring die klanten aantrekt en behoudt.

100% op maat

50+ tevreden klanten

van A tot Z ontzorgd

5/5

Wij krijgen een 9.5/10.0 uit  19 beoordelingen

Geef jouw onderneming een online kickstart

Heb je al een fysieke winkel of ideeën voor producten, maar weet je niet waar te beginnen?

Wij zijn hier om je te helpen. Als professioneel bureau kunnen we een gepersonaliseerde website of webshop voor je maken, helemaal afgestemd op je huisstijl en tegen een scherp tarief. Geen technische kennis vereist, want we gebruiken handige plug-ins en modules. Van huisstijlkleuren tot gewenste functionaliteiten, we maken alles op maat.

57% van de gebruikers zegt dat ze een bedrijf met een slecht ontworpen website op mobiel niet zullen aanbevelen

Waarom is een website of webshop zo belangrijk voor jouw bedrijf?

Een professionele website of webshop is tegenwoordig essentieel voor het succes van elk bedrijf.

Het fungeert als het online visitekaartje dat 24/7 beschikbaar is voor potentiële klanten. Met een aantrekkelijke en goed functionerende website kun je je merk op een boeiende manier presenteren en vertrouwen opbouwen bij je doelgroep. Bovendien vergroot een webshop je bereik, waardoor je producten of diensten gemakkelijk toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Bij Webmelon begrijpen we de kracht van een effectieve online aanwezigheid en werken we samen met jou aan maatwerkoplossingen die je bedrijf naar nieuwe hoogten tillen!

Waarom een WordPress website laten maken door ons?

Full-service

Bij ons beschikken we over alle benodigde vaardigheden intern: ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. We staan klaar om je te ondersteunen van begin tot eind.

Fixed prices

Wij begrijpen dat duidelijkheid belangrijk is. Daarom stellen we vooraf een vaste prijs vast voor het volledige project, Bij ons betaal je alleen voor hosting op jaarbasis.

Persoonlijke aandacht

Met een klein en toegewijd team kunnen we persoonlijke aandacht en maatwerk bieden die passen bij uw specifieke wensen.

De 8 bouwstenen van een Webmelon website

Webdesign
Web development
Website onderhoud
Technische SEO
CRO
Responsief
Landingspagina's
A/B testing

Onze website pakketten ⚡️

Voor elk ondernemer hebben we een passend website pakket. Met ons transparante uurpakket kunnen we je website 100% naar wens maken.